You are here: Ausztria nyáron Salzkammergut SALZKAMMERGUT CARD

Salzkammergut Kártya

Salzkammergut Erlebnis kártyaA Salzkammergut tüneményes vidéken három osztrák tartomány is osztozik: Felső-Ausztria, Salzburg és Steiermark tartományok. Igazi alpesi üdülőparadicsom fürdésre és vízi sportokra kiválóan alkalmas kristálytiszta tavaival. A hol smaragdszínű hol mélykék nagyobb és kisebb tavak a bámulatos szépségű hegyekkel elképesztő alpesi látványt és panorámát biztosítanak.

Salzkammergut mini TV spot:


Nagyszerűen kiépített és táblázott turistautak, sétaösvények biztosítanak feledhetetlen túra élményt a környéken. Hegyi felvonókkal olyan helyre és magasságokba juthatunk ahonnan a látvány sokszor szinte zavarba ejtő. Égbe szökő meredek sziklafalak és lankák, zöld völgyek lenyűgöző egyvelege alkotja a tájat, déli részén a nyaranta is havas Dachstein csúcsaival, melynek legmagasabb pontja csak pár méterrel marad el a 3000 métertől.       A Salzkammergut Élmény kártya ára: 4,90 EUR

Mint az árából is látszik, a kártya nem biztosít ingyenes belépést az elfogadó helyeken, mint a többi régió kártya, "csupán" kedvezményes belépésre jogosít.

A kártya érvényessége: a kiállítástól számított 21 nap.

Érvényes: általában május 1. és október 31. között.

Megvásárolható: Salzkammergut valamennyi turizmus irodájában és információs pontján, illetve itthon például az Autoclub Travel irodáiban.A kártya 3 hétig érvényes, ebbe az időtartamba tényleg sok minden belefér. Tallózó a kedvezményt biztosító helyek között. Az árak egy felnőtt belépőjére vonatkoznak kártya nélkül.

Salzbergbahn hegyivasút Hallstatt    12 helyett 9,60     EUR
Dachstein jégbarlang Mammuthöhle    27 helyett 23         EUR
Loser alpesi panorámaút            15 helyett 11,20     EUR
Ülőfelvonó Vierersesselbahn Tauplitz    14 helyett 11        EUR
Sétahajó Grundlsee-Schifffart        14 helyett 11        EUR
St. Gilgen strand és uszoda        6,90 helyett 5,20    EUR
Biciklimúzeum Altmünster        4,80 helyett 3,60    EUR
Kaiservilla múzeum Bad Ischl        12,50 helyett 10    EUR
Nyári bobpálya Fuschl am See         4,30 helyett 3,60    EUR
Strand Bad Mitterndorf            3,80 helyett 2,90    EUR
Vonatozás a Schafbergre (1783 m)    29 helyett 26,40    EUR
   
A 3 hétbe természetesen ennél több látnivaló is belefér, a fenti lista alapján 143 euró helyett egy felnőtt belépőre számolva a kártyával 26 eurót spóroltunk. A kártyát tehát már pár látnivaló megtekintése esetén megéri megvenni. A kártya a katalógusában jelzett helyeken további kedvezményt is biztosít, 15 év alatti gyermekek, ha a kísérő rendelkezik Salzkammergut kártyával.

Salzkammergut - élmények Ausztriában:

Ízelítő a kártyával kedvezményesen igénybe vehető helyekről SALZKAMMERGUT élmény kártya >>